Sorgeix BenefikPlaza, l’espai per a entitats al festival BenefikSound

ENTITATS SELECCIONADES BENEFIKPLAZA 2022
- Parc Sanitari Sant Joan de Déu
- Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat
- Associació Mountain Waste Collection
- Associació LocasXLasHuellas

JOVES TALENTS EMERGENTS SELECCIONATS BENEFIKPLAZA 2022
- Emma Germès Dorna
- Sofia Collado Vilchez
- Paula Guzmán Gala 

Actualment, estem planificant la segona edició presencial del nostre projecte més solidari: BenefikSound, un festival benèfic que, mitjançant la difusió de la cultura local, té com a objectiu recaptar fons per a causes que canvien cada edició i que, enguany, es destinaran al finançament de diversos projectes que volem propulsar des de l’Associació.

Aquesta edició comptarem amb la BenefikPlaza, un aparador del teixit associatiu local que servirà per posar en comú diverses entitats, i aquí és on entreu vosaltres! Volem facilitar-vos aquest espai on pugueu comunicar-vos amb els assistents i tenir l’oportunitat d’oferir els vostres productes i creacions, explicar quina és la vostra activitat, aconseguir més socis o expandir la vostra xarxa de contactes!

L’esdeveniment serà, de nou, completament presencial, seguint sempre les mesures de prevenció enfront de la COVID-19. Concretament, se celebrarà dissabte 16 de juliol als Jardins de l’Ateneu Santboià, un espai comú de trobada amb més de cent anys d’història.

Si us interessa participar, només heu d’emplenar el formulari amb les vostres dades com a entitat i, sobretot, recordeu llegir les bases de participació! El termini per fer arribar la sol·licitud finalitza dilluns 30 de maig.

En cas de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu hola@benefiksound.com o al telèfon 678 331 893.

Documentació
Author avatar
Isaac Espina
https://isaacespina.com
Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪