Sant Josep amb La Marató

Vam col·laborar amb el Col·legi Sant Josep per celebrar telemàticament La Marató de TV3, recaptant fons destinats a la lluita contra la COVID-19.

Open Project

QUÈ ÉS?

La renovació d'un
projecte tradicional.

Quan vam celebrar el Sant Josep amb La Marató encara eren temps de dures restriccions per la COVID, i l’esdeveniment no es podia fer presencialment. Moltíssimes famílies esperaven poder anar aquell dia i, com no volíem deixar-les sense entreteniment i molt menys deixar de banda la solidaritat.

Així doncs, vam decidir-nos a reinventar l’esdeveniment anual presencial per passar-lo a fer telemàticament; i gràcies a l’experiència que vam guanyar amb el BenefikLive, vam poder dur a terme aquest projecte!

FILOSOFIA

Noves habilitats
i ajuda mútua.

Col·laborar amb el Col·legi Sant Josep ens va aportar un projecte que va arribar a una gran quantitat de persones, donant visibilitat tant al centre com a la nostra entitat.

També ens va permetre aconseguir encara més experiència en l’elaboració d’un esdeveniment benèfic digital: des de l’organització de les activitats a la publicació final a les xarxes.

Amb aquest projecte, de nou vam fer història! El Col·legi Sant Josep portava celebrant aquell dia des del 2013, i ja era un símbol de l’escola. Amb la nostra participació, es va poder fer de manera digital, i vam aconseguir recaptar 1.000€!

Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪