My Pocket News

My Pocket News era un mitjà de comunicació transversal que cercava informar sobre els últims esdeveniments amb una essència juvenil però sense perdre el caire periodístic.

Open Project

QUE ÉS?

Informació clara, directa i amb
carisma.

Creat el març del 2019 com un senzill blog al qual es publicaven notícies juvenils, no va parar d’evolucionar fins que a principi del 2020 va incorporar-se com a projecte principal de l’Associació donant-li el seu nom original.

My Pocket News va néixer davant la necessitat de crear contingut apte i centralitzat en els interessos de les noves generacions, oferint així notícies que parlessin de temes de l’actualitat i d’interès de diversos àmbits.

Finalment, es va posar fi a aquest primer projecte al desembre de 2021 després d’haver retomat i deixat l’activitat. No obstant això, My Pocket News sempre serà recordat per ser els orígens, las bases, del que avui som.

FILOSOFIA

Per una joventut sense falta
d'informació.

My Poket News va treballar per oferir la millor informació al nostre jovent.

Des de diferents plataformes, redactàvem les notícies més interessants dels esdeveniments que succeeïen en el nostre entorn. Parlàvem de tot tipus de temàtiques! Començant per les més comunes com l’actualitat més propera, fins a passar per la tecnologia, la ciència o el menjar, entre altres.

Progressivament, el projecte va anar evolucionant aconseguint participar en esdeveniments que se celebraven o amb entrevistes que enriquien les nostres publicacions.

Sense dubtes, My Pocket News ens va permetre crear, des de zero, una comunitat. I, a més, experimentar amb les nostres pròpies habilitats a l’hora d’informar-nos, redactar, gestionar les xarxes…

Així doncs, ens va propulsar a crear i aconseguir els nostres objectius inicials.

Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪