BenefikLive

BenefikLive és un esdeveniment benèfic online que neix arran del confinament per a entretenir i, alhora, recaptar fons per a la Reserva Wild Forest.

Open Project

QUÈ ÉS?

El primer directe
benèfic de Sant Boi.

Després de trobar-nos en una difícil situació per a poder celebrar el BenefikSound a conseqüència del confinament, vam decidir-nos a reinventar-lo i adaptar-lo creant així BenefikLive, el primer esdeveniment virtual benèfic de Sant Boi de Llobregat.

Tal com estava pensat el projecte inicial, els diners recaptats de la primera edició es van destinar a una entitat que vetlla per aquells animals víctimes de la captura o la caça: la Reserva Wild Forest.

FILOSOFIA

Solidaritat i sensibilitat.

Gràcies a aquest projecte, vam aprendre grans leccions.

La primera va ser adaptar-nos a les circumstàncies en què ens trobaven. El confinament va ser una experiència dura i, amb el nostre treball, volíem fer gaudir una tarda per a tota la família.

D’altra banda, vam enriquir-nos de nova experiència amb l’ús de tecnologies que mai no havíem emprat. Vam aprendre des de zero a emetre un directe a YouTube, organitzar totes les activitats i captar diners per a la causa solidària.

Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪