Política de Privacitat

ResponsableAssociació Juvenil Inputs (en endavant, Inputs)
G67569087
hola@sominputs.com
FinalitatL’informem que Inputs tracta les seves dades amb la finalitat de donar a conèixer les nostres activitats, esdeveniments i serveis.
El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació entre les parts i, un cop finalitzada, per un màxim de 5 anys.
LegitimacióTractem les seves dades en el marc de la navegació de l’usuari a través de la nostra web o d’un contacte, subscripció o consulta amb la nostra entitat a través de correu electrònic o dels formularis de contacte.
El contacte telefònic o electrònic amb l’usuari per a la prospecció d’informacions o promocions relatives a l’entitat podrà basar-se en l’interès legítim de Inputs.
Si no desitja rebre comunicacions informatives i promocionals per via electrònica o telefònica sobre activitats i/o serveis de Inputs faci’ns arribar un correu electrònic a hola@sominputs.com.
DestinatarisNo es preveuen cessions de dades.
DretsEn qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició i, si escau, el dret de portabilitat i limitació del tractament, recollits en el RGPD (UE) 216/679, dirigint-se mitjançant correu electrònic a hola@sominputs.com.
En qualsevol cas, pot dirigir-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, www.agpd.es, per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels seus drets.
ProcedènciaLes dades personals són obtingudes directament de l’interessat.
Les categories de dades que es tracten són les següents:
– Dades identificatives de navegació
– Codis de client
– Adreces postals o electròniques
– Informació comercial
Transferència internacionalDurant la vostra vinculació amb l’entitat, i estrictament per la gestió de les vostres dades personals, Inputs podrà emprar programari per desar-les als EEUU. Aquesta transferència està emparada en l’escut de privacitat UE- EUA.
Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪