Presentem BenefikSound 2022

Vols gaudir d’una tarda de música local? El dia 16 de juliol t’espera el BenefikSound als Jardins de Can Torrents de Sant Boi de Llobregat!

L’Associació Juvenil Inputs (@sominputs) presenta una nova edició del festival benèfic que, mitjançant la difusió de la cultura local, té com a objectiu recaptar fons per a diferents causes que, enguany es destinaran al finançament de diversos projectes propulsats des de l’entitat.

El darrer any va recaptar gairebé 1.000 €, que van ser destinats a pal·liar els efectes socials i emocionals de la COVID-19 a través de la campanya “Ens agrada cuidar” del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat.

Al llarg de la jornada, el públic podrà entretenir-se amb un munt de concerts i actuacions de diferents gèneres tant de grups consolidats, com dels joves talents emergents que viuen a la zona i s’estan iniciant al món de la música.

Grups com La Trinxera i My Stolen Days o artistes independents com Xavi Flores, Mario Castillo i Adrià Flores, ens porten els seus nous temes així com versions del grans èxits, acompanyats d’artistes que debuten a l’escenari com Subven i Hazel. Tancant la programació amb Alex Gruess, DJ i activista cultural d’origen santboià. Tot presentat per Sanyes, un jove mag de la Garrotxa que aprofita els seus espectacles per denunciar les injustícies que pateix la nostra societat.

El festival, enguany, tornarà a tenir barra per refrescar els moments de la tarda del dissabte 16 de juliol. Així com servei d’entrepans a càrrec dels joves de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat, amb deliciosos entrepans a preus populars. A més, podràs guanyar alguns dels productes rifats per comerços locals.

Aquesta edició té com a novetat la BenefikPlaza, un aparador del teixit associatiu local, així també com d’artistes d’arreu del territori, que servirà per donar-se a conèixer entre els assistents i tenir l’oportunitat d’oferir els seus productes i creacions.

Entre ells, trobarem entitats com el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Mountain Waste Collection, LocasXLasHuellas i l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat amb activitats pels més petits de la família. Així com joves artistes que presentaran les seves darreres creacions com Emma Germès (@mheperdut) i Sofia Collado (@sofisticadda).

Treu la teva agenda (o millor, obre l’app de calendari) i guarda’t el dissabte 16 de juliol als Jardins de Can Torrents de Sant Boi de Llobregat, on t’esperarà el BenefikSound!

Més informació https://benefiksound.com i @benefiksound

Author avatar
Isaac Espina
https://isaacespina.com
Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪