Neix My Pocket News: #JoEmQuedoACasa

A causa de la situació actual, My Pocket News s’ha vist afectada pel nou coronavirus, posant en marxa l’especial My Pocket News: #JoEmQuedoACasa que es pot trobar a partir d’avui mateix des de https://encasa.mypocket.news per a la versió en castellà i https://encasa.mypocket.news/ca per a la versió en català. 

En aquesta plataforma es publicaran recomanacions, plataformes i activitats, sempre gratuïtes, per tal d’acompanyar a les persones i ajudar-les a passar d’una manera més amena aquests propers llargs dies que ens esperen de confinament, alleugerint així la seva estada a casa. 

“Aquesta iniciativa ha sorgit de manera espontània, i ha tingut una resposta magnífica i immediata per part de tots els redactors. Això demostra la unitat, el compromís i la solidaritat de l’equip de My Pocket News”.

Explica Isaac Espina, President de l’Associació Juvenil My Pocket News.

Entre les primeres recomanacions publicades a la web podem trobar  recomanacions d’aplicacions, plataformes en streaming de tots els tipus, festivals de música, eines per a millorar les nostres habilitats en diferents àmbits, visites a museus virtuals o activitats per als més petits de la casa, entre moltes altres. 

Descarregar imatge promocional

Author avatar
Associació Juvenil Inputs
http://sominputs.com
Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪