My Pocket News cessa la seva activitat mentre duri la situació actual

Des de l’Associació Juvenil My Pocket News volem transmetre en tot moment calma i tranquil·litat davant l’extraordinària situació a la qual ens enfrontem, i és que al llarg de la història ens hem enfrontat a diferents successos que ens han marcat, però sempre ens n’hem sortit. Perquè no ens en sortiriem d’aquesta?

“Tal com el nostre mitjà té com d’objectiu, volem informar-vos de tots els successos actuals tal com la propagació de la COVID-19 és. Tot i això, considerem necessari el cessament temporal de la nostra activitat.”

Explica Judit García, Redactora en cap de My Pocket News.

Animem a tots aquells lectors interessats a seguir l’evolució del coronavirus a consultar sempre mitjans oficials, i per descomptat no fomentar la difusió de rumors o informació sense abans contrastar-la i comprovar que aquesta no es falsa.

A continuació us compartim les webs que ha posat a disposició de tothom els diferents organismes oficials:

D’altra banda, volem comunicar-vos que el nostre treball no acaba aquí.

“Des de l’equip de My Pocket News habilitarem en els pròxims dies un especial en el qual compartirem amb vosaltres tota mena de propostes per a passar millor aquests llargs dies que ens esperen. Una vegada la situació torni a la normalitat, nosaltres reprendrem l’activitat, en la seva respectiva mesura.”

Informa Isaac Espina, Director de Continguts de My Pocket News.

En nom de l’Assocaició Juvenil My Pocket News volem mostrar el nostre més profund suport a totes les persones afectades, tant directament com indirectament, per aquesta pandèmia.

Author avatar
Associació Juvenil Inputs
http://sominputs.com
Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪