Engeguem #StandWithUkraine, una campanya en benefici dels afectats pel conflicte a Ucraïna

Davant el conflicte armat entre Rússia i Ucraïna, i l’èxode massiu de la població civil ucraïnesa a països veïns, l’Associació Juvenil Inputs juntament amb el Col·legi Sant Josep de Sant Boi de Llobregat ha encetat una campanya per donar suport a les persones víctimes del conflicte armat entre Rússia i Ucraïna. 

S’estima que més de 2,3 milions de persones han fugit d’Ucraïna des que es va iniciar la invasió de Rússia fa dues setmanes, un èxode de persones que convertit en la major emergència humanitària a Europa des de la Segona Guerra Mundial.

Actualment ens trobem en contacte amb diferents punts d’avituallament de famílies ucraïneses refugiades que arriben a Catalunya, amb l’objectiu de conèixer les seves necessitats i poder fer arribar aquesta ajuda a cadascuna d’aquestes persones.

D’altra banda, hem establert contacte amb la Creu Roja per encetar una campanya econòmica amb l’objectiu de donar suport a les accions d’aquesta organizació a Ucraïna, així com l’assistència a les persones d’origen ucraïnès en situació de vulnerabilitat a Espanya.

Hem habilitat una pàgina web amb informació sobre la campanya amb informació rellevant, així com els materials demanats per les famílies ucraïneses refugiades.

Author avatar
Isaac Espina
https://isaacespina.com
Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪