BenefikSound s’adapta i aquest any serà BenefikLive

Una vegada, a causa de la situació actual, es va haver de cancel·lar el BenefikSound l’equip no va parar de treballar per a poder dur-lo a terme, però aquest ja no es podria celebrar tal com s’havia imaginat. Al llarg del confinament van aparèixer senyals en el camí que van animar a transformar l’esdeveniment, tornant a donar-li vida, aquesta vegada i de manera excepcional, online.

Serà el proper dissabte 30 de maig quan BenefikLive, el primer esdeveniment benèfic en línia retransmès des de Sant Boi de Llobregat, veurà la llum recaptant diners per a la Reserva Wild Forest. 

“És vital fer que tot sumi i per això la primera edició del BenefikSound vol fer costat a la Reserva Wild Forest per la seva admirable labor.”

Afirma Isaac Espina, director del BenefikSound

BenefikLive promourà activitats per a tots els públics, iniciant a les 16.00 h i extenent-se durant tota la tarda. Al llarg d’aquest, es podrà gaudir de diferents concerts, tallers i activitats per als més menuts, sessions d’entrenament i cuina, entre d’altres. Aquesta programació la realitzarà joves locals donant-los així a conéixer a tots els assistents.

Qui actuarà? Quan ho farà? De tot això i de moltes altres coses més ens anirem assabentant poc a poc mitjançant el lloc web de l’esdeveniment (benefiksound.com) i a les seves pròpies xarxes socials, com ara són l’InstagramFacebook i Twitter

Amb BenefikLive es crida a la solidaritat de la ciutadania i es posa en manifest el gran poder que demostra la unió de tots els espectadors que romandran connectats durant l’emissió del directe al canal de YouTube

Aida Planas, una de les organitzadores de l’esdeveniment, diu que el BenefikLive és “benèficament innovador”, i és que no hi ha millors paraules per a definir-lo. 

Què és la Reserva Wild Forest i quina és la seva funció?

La Reserva Wild Forest és un santuari animal on protegeixen als indefensos i l’hi donen la vida que sempre han merescut. 

La seva labor és de rescat i recuperació. Els animals capturats que han viscut tota la vida en llibertat s’atenen i es retornen de nou al seu hàbitat. En el cas que, per desgràcia, no siguin aptes per a ser reintroduir-los al seu hàbitat natural, se’ls introdueix en la seva reserva on podran viure una vida molt semblant a la seva natural.

Descarregar imatge promocional

Author avatar
Associació Juvenil Inputs
http://sominputs.com
Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪