BenefikSound ajorna la seva primera edició fins l’any vinent

“El pròxim 18 d’abril estava prevista la celebració de la primera edició de BenefikSound, un esdeveniment benèfic però a la vegada festiu, que comptaria amb diferents artistes i músics locals que farien de l’esdeveniment tot un espectacle perquè la gent gaudís. Tot i això, a causa de la situació actual, ens veiem amb la responsabilitat i l’obligació d’ajornar l’esdeveniment fins l’any vinent.”

informa Isaac Espina, Director del BenefikSound.

D’acord amb la nova normativa de contenció del coronavirus decretada pel Govern de la Generalitat de Catalunya, tot i que en aquests moments el període marcat no ens afectaria, ens resultaria impossible realitzar l’esdeveniment amb la previsió i l’organització amb les quals estava planificat.

Volem donar gràcies de bestreta a tots els sòcis i col·laboradors per haver-nos ajudat en la planificació de BenefikSound (i és que sense vosaltres no seria possible!) i us demanem disculpes per haver d’ajornar el nostre projecte. 

Mentre mirem cap al futur veiem una millorada primera edició del BenefikSound, però els nostres pensaments romanen amb aquells afectats al voltant del món per la COVID-19 i us desitgem el millor durant aquests temps difícils.

Author avatar
Associació Juvenil Inputs
http://sominputs.com
Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪