L’Associació

D'ON SOM?

Som una associació descentralitzada.

Inputs neix a Sant Boi de Llobregat, i tots els projectes que hem desenvolupat fins el moment són purament santboians.

Tot i això, la nostra associació aspira a expandir les seves xarxes i el seu impacte per tot el territori de Barcelona! Volem evolucionar i ampliar la nostra petjada segons les necessitats i la importància dels nostres projectes.

MISSIÓ

Som al teu costat.

A Inputs busquem ajudar als qui ens envolten i tenir una repercussió en àmbits clau en la societat d’avui en dia ja sigui a escala social, cultural, econòmica, personal…

Per poder aconseguir-ho, donem vida a les idees que tenim al cap, sempre buscant recolzar i acompanyar mentre que guanyem experiència per al nostre futur. El creixement també per als seus membres!

VISIÓ

Els joves són futur.

Sabem que nosaltres, el jovent, estem més que capacitats per encarar tot allò que ens presenta el futur. Des d’Inputs deixem volar les nostres idees i les abracem per aconseguir materialitzar-les a la realitat i gaudir-les tots plegats.

És pels joves, i pel neguit de mantenir vives les ments més afamades, que ens vam organitzar com a l’Associació on treballem diàriament.

VALORS

Tots per igual.

Com ho aconseguim? Pensant en comú, en plural i comunicant-nos sempre.

Per tant, la igualtat, la col·laboració i la cooperació són valors crucials més enllà de l’associació; cadascú de nosaltres és una peça necessària per fer funcionar l’entitat.

Els nostres projectes són tots fruit del treball en equip, un equip format per un nosaltres.

Sí, nosaltres també les utilitzem! 🍪